SENASTE NYTT

Kallinge/Ronneby hemma

06 januari 2018 07:04

Grundserievinnarna drabbades samman, Huddinge drog det längsta strået

Att Huddinge gästades av grundserievinnarna från Södra syntes, KRIF var tunga och spelade snabbt med ännu snabbare avslut.
Till skillnad från matchen borta mot Väsby, där åtta mål gjordes i sista perioden, kom de flesta mål redan i första perioden igår.
Huddinge hade inga problem att ställa in siktet, tre stycken skott som gick upp i kryssen, först ut var Dennis Nordström efter 11:51, hans första i Allettan.
Tyvärr kunde KRIF kvittera snabbt efter en smärre markeringsmiss i försvaret och en krosspassning som avslutades med ett distinkt skott efter 12:47.
Sen tyckte Marcus Lissäng att det var dags att ta ledningen igen, efter ha följt med i ett linje anfall kunde han skjuta 2-1 från slottet, hans andra i Allettan.
Speakern hann inte ens avsluta sin mening fören Filip Norman tyckte det var dags för ett mål, han blev så gott som ren i slottet och kunde placera pucken högt han också, 3-1 på tavlan efter 17:41.

Andra perioden, matchen var besparad från utvisningar, endast två stycken på hela matchen. En per lag i andra perioden men inga mål då.
KRIF reducerade tidigt, 2:33 men sen kom man inte närmare.

Tredje perioden handlade mest om målvakterna som slet för att hålla perioden mållös, vilket de gjorde med bravur båda två, för båda lagen hade jättelägen, Huddinge hade minst två tillfällen då man blivit helt ren framför målvakten i KRIF.

Hör vad Dennis Nordström tyckte om matchen och om att Östra serien är bäst https://play.staylive.se/huddingehockey/w/7523

Highlights från matchen https://play.staylive.se/huddingehockey/w/7493

Nästa hemmamatch, imorgon kl 16:00 då Visby/Roma kommer på besök, ALLA TILL HALLEN, eller se den online https://play.staylive.se/huddingehockey/l/5181

Rss Skriv ut