SENASTE NYTT

2 x F Förlänger !

05 augusti 2017 14:45

Norman och Renström med på tåget ytterligare en säsong...

Innan helgen gjorde vi glädjande klart med två förlängningar. Filip Norman och Fredrik Renström är båda klara för en ny säsong i Sveriges bästa Hockeyettanlag.

Båda har tränat med oss hela sommaren så det var mest formellt att vi fick allt på papper, men nu är alltså allt klart.

Norman går in på sin femte säsong i klubben, han är en väldigt nyttig spelare som alltid bidrar med sitt bästa både på träning och match. En spelintelligent center som var oerhört nyttig i framförallt boxplay förra säsongen. Men som är väldigt allround och går att använda i alla spelformer. Väldigt laglojal en riktig lagspelare!

Fredrik Renström går in på sin tredje seniorsäsong, fick lite av ett genombrott förra säsongen. En spelare med stor potential som bara kommer bli bättre och bättre känns det som. Han flyttades ut på kanten efter att ha varit center tidigare och det satte fart på honom. En komplett spelare som besitter alla verktyg. Med bra träning och miljö sätter han endast gränsen själv för hur långt han kan gå.

Vi är mycket nöjda att få ha med dessa båda som också är en del av stommen från förra året att jobba vidare med och utveckla både individuellt och lagmässigt!

Med vänlig hälsning

Fredrik Mälberg

Sportchef Huddinge Hockey

070-7202285

fredrik.malberg@huddingehockey.com

 

Vi Vill Vi Kan Vi Ska!

Rss Skriv ut