Hem / Nyheter / Vi söker nya ledare/tränare

SENASTE NYTT

Vi söker nya ledare/tränare

29 april 2018 18:23

Rekrytering av huvudtränare till vårt U16

Tjänsten: 

Vi söker en person som vill ta över som huvudtränare för detta duktiga och målfokuserade lag. Huddinges 03: or betraktas idag som ett utav de bästa lagen i sin ålderskull i landet. De är inte bara duktiga på isen utan har fått stort beröm av olika tävlingsarrangörer för sitt beteende även utanför isen. Nu söker vi dig som har kunskapen och kompetensen som krävs för att vidareutveckla detta duktiga ishockeylag och för att hjälpa dessa spelare att ta nästa kliv till J18. 

Du kommer arbeta tillsammans med dina assisterande tränare där ni gemensamt lägger upp säsongen och träningsplanering för laget. Allt detta kommer ske tillsammans med ungdomsansvarig för att säkerhetsställa att varje lag och tränare arbetar utefter de riktlinjer som svenska ishockeyförbundet satt upp samt klubbens egna riktlinjer/policys. 

Profil: 

Som ledare tror vi att du är lyhörd, trivs med att samarbeta, brinner för ishockey, har ett intresse för utbildning av ungdomar samt att du är bekväm med att ställa krav på personer i din omgivning. 

All utbildning från ishockeyförbundet är meriterande och du som söker får gärna ha gått hela vägen upp till BU2/JS1 men det är inget krav. 

Vi tror att du har erfarenhet som tränare alternativt själv spelat ishockey på högre nivå. 

Du erbjuds: 

* Chansen att få vara med och ansvara för utveckling och resultat för ett fantastiskt lag. 

* Kontunerliga uppföljningar och utbildningar internt. 

* Ersättning enligt ö.k. 

* Utbildningsplan inom svenska ishockeyförbundet regi. 

Ansökan: 

Vi tar gärna emot din ansökan på mail, i detta mail vill vi ha med ett CV samt ett kortare personligt brev där du beskriver dig själv både som person samt ledare. 

Alla som söker behöver innan anställning kunna visa upp ett utdrag ur polisens register (Tag den blanketten för Skola och omsorg när ni tager blankett på polisens hemsida). 

Länk till Blanketten finns här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Låter detta intressant? Sök redan idag då intervjuer sker löpande. Märk dit mail med ” Tränare U16” och det skicka till mikael.engdahl@huddingehockey.com 

Har du frågor så tveka inte att ringa eller maila till ungdomsansvarige Mickael Engdahl på mikael.engdahl@huddingehockey.com eller 070-2603508.

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10