Hem / Nyheter / Vallentuna borta

SENASTE NYTT

Vallentuna borta

07 december 2017 06:10

Snöplig förlust, dock inget skönspel

Huddingegrabbarna gick nog ut på isen med mer tankar på Allettan än matchen för dagen.

Att grabbarna ligger i hårdträning inför kommande Alletta är allmänt känt, men att spelet skulle bli så drabbat hade nog inte ens laget räknat med.
Vallentuna var piggare och mer ettriga i närkamperna, Vallentuna kunde lika gärna ha haft ledningen efter ha haft flera chanser från slottet.

När Huddinge var i anfallszon såg man att de var starkare och spelskickligare, man kunde få tryck, dock var siktet skevt och skotten gick utanför men man kunde jobba sig till pucken bra igen.

Huddinges mål kom i andra perioden, en förlorad tekning i Vallentunas zon men hård backchecking från Patrik Kalmert gjorde att man kunde tvinga fram ett misstag från försvararen och Rasmus Dahlberg-Karlsson blev så gott som ren framför mål och kunde överlista Vallentunas målvakt, Rasmus nionde mål för säsongen efter 12:01.

Tredje perioden, Huddinge såg piggare ut men man fick inte spelet att stämma trots bra tryck i anfallszon och hård backchecking.
Vallentuna var pigga i anfallen också men kunde inte komma in på mål tack vare bra försvarsspel. Vallentuna fick med sig ett powerplay med knappa tre minuter kvar av perioden och man chansade med skott utifrån, ett av skotten tog olyckligt på Huddingebacken och styrdes i mål, kvitteringen var ett faktum vilket också ledde till förlängning.

I förlängningen fick Vallentuna ett powerplay återigen och med endast sju sekunder kvar låg pucken fri framför Daniel Fahlström i Huddingemålet, Vallentunaspelaren tog i för allt han var värd och slog först Fahla på benskydden och sedan tog man pucken och la in den i mål. Att Huddingespelarna protesterade var fullt förståeligt men domaren var säker på sin sak och målet var godkänt. 
En poäng till Huddinge, serieledningen består med mindre marginal.

Nästa match är nu på söndag den 10 december hemma mot Wings, nedsläpp kl 16:00, räkna med att grabbarna vill ta revansch på detta!

http://www.huddingehockey.com/Biljetter

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Red Tigers
Red Tigers
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10