Hem / Nyheter / Poängtapp i Tyresö, men fortfarande obesegrade

SENASTE NYTT

Poängtapp i Tyresö, men fortfarande obesegrade

09 oktober 2017 06:22

Två lag som inte tappat poäng tidigare, båda tappade igår men Huddinge drog längsta strået i förlängningen

Matchen började försiktigt, båda lagen verkade avvakta eller så lyckades Tyresö/Hanviken dra ned på Huddinges fart.

Det dröjde ända till 17:40 i första perioden innan det blev lite fart i spelet och 1-0 till Huddinge var ett faktum. Dennis Nordström var glödhet och skjutglad igår, att han gjorde 1-0 till Huddinge var inte otippat, hans sjunde hittills.

Andra perioden skulle handla mest om hemmalaget och deras blixtsnabba kontringar då man lyckades komma med minst 2-3 spelare mot Huddinges backar. 1-1 efter 14:12 och 2-1 till hemmalaget efter 17:30.
Huddinge hade väldiga problem att få upp farten i spelet, pucken fick inte göra jobbet som man brukar säga i hockeyvärlden.

Tredje perioden var Huddinges, man fick upp spelet i anfallszon, man kunde spela runt och trötta ut hemmalaget långa stunder.
2-2 efter 2:09, glödheta Dennis Nordström fick tag på en retur i slottet och kunde slå in hans åttonde för säsongen.
Huddinge fick chansen i powerplay strax efter målet och kunde fortsätta sitt långvariga spel i anfallaszon och Adam Hansen kunde skicka in ett välplacerat handledsskott, Huddinge hade vänt till 3-2 efter 7:53.
Tyresö/Hanviken såg ut att att vara slagna för en stund men de fick några anfall och lyckades, troligtvis via en Huddingeskridsko, skicka in pucken under Daniel Fahlström i Huddingemålet och matchen var kvitterad igen efter 12:43.
Huddinge tappade inte suget efter det, man fortsatte att trampa på, spelade snabbare och enklare i anfallen. Man pressade hemmalaget till två utvisningar i slutet på perioden varav den sista kom 19:28, tyvärr lyckades man inte avgöra matchen under ordinarie speltid och poängtappet var ett faktum för båda lagen.

Förlängningen blev inte långvarig, Huddinge avgjorde efter 25 sekunder i det powerplay man hade med sig från tredje perioden, Rasmus Dahlberg-Karlsson avgjorde med sitt tredje mål för säsongen.
Highligts från matchen, https://play.staylive.se/tyresohanvikenhockey/w/5640

Matchen blev fördröjd i början då Huddinges Jesper Eriksen åkte in i sargen och olyckligt slog sig illa. Jesper var medvetande hela tiden och fick åka ambulans från hallen. 
Hur illa det kan ha gått låter vi vara osagt tills vi får mer information från lagledningen, oavsett, KRYA PÅ DIG JESPER!

Nästa match, nu på onsdag i Björkängshallen då Hudiksvall kommer på besök, ett Hudiksvall som är obesegrade utan poängtapp, hittills....... 
Billigare biljetter på förköp än på plats eller införskaffa ditt årskort, http://www.huddingehockey.com/Biljetter

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10