Hem / Nyheter / Nya tränare till juniorblocket klara!!

SENASTE NYTT

Nya tränare till juniorblocket klara!!

04 maj 2018 12:02

Nya tränare till J18 och J20 på plats...

Efter intensivt arbete och en ganska långdragen process är det äntligen klart med nya tränare till både J18 och J20.

Vi kan idag mycket glädjande informera att våra två förstaval på respektive juniorlag tackat ja att bli en del av Huddingefamiljen.

På J18 får vi tillbaka en gammal bekant med en gedigen meritlista både som spelare och ledare. Magnus "Mankan" Jansson kommer leda laget tillsammans med en annan Huddingebekant Tommy Enroth.

Mankan som hade vårt J18 säsongen 11/12 har efter det varit i Superelit med både AIK och SSK men har även erfarenheter från seniorhockey. I honom får vi en mycket erfaren ledare med en blandning av det nya men även den gamla skolan där rak och tydlig kommunikation gäller. Han drivs av att utveckla och samtidigt få sportsliga resultat och är en vinnare ut i fingerspetsarna. I hans tjänst ingår även en anställning i vårt hockeygymnasium där det blir en naturlig brygga mellan dag och kvällsaktiviteten på J18 vilket såklart är väldigt bra!

Till sin hjälp får Mankan alltså Tommy Enroth en upcoming tränare som är hungrig på att lära sig nytt och utvecklas varje dag. En välutbildad tränare som har erfarenheter från pojklag i AIK men även senioruppdrag i div 2 med Göta/Traneberg. En Huddingekille som brinner lite extra för moderklubben och vill utveckla och utvecklas här.

I J20 får vi in en annan mycket välutbildad tränare som vet exakt vad som krävs både på isen och utanför. Johan Sundin som inledde förra säsongen i Hockeyettan med Hammarby. Och avslutade precis nu i slutet av april med att vara förbundskapten för Sydafrika i C-VM. Johan har även erfarenheter från Pojklagshockey och håller även i utbildningar för förbundet i bla fysträning och officeupplägg. En mycket målmedveten tränare som inte lämnar något åt slumpen utan förbereder allt in i minsta detalj.

Asstränare för J20 är inte i skrivande stund helt klar men inom någon dag är det också påplats.

Välkomna allihopa till Huddinge Hockey!

Med vänlig hälsning

Fredrik Mälberg

Sportchef Huddinge Hockey

070-7202285

fredrik.malberg@huddingehockey.com

 

Vi Vill Vi Kan Vi Ska!

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10