Hem / Nyheter / Intervjuer / Intervjuer 2011/12 / Patrik Lindh

INTERVJUER

Ny tf.ordförande

2012-02-07
Patrik Lindh

Tf.Ordförande presenterar sig..........

Hej, Som ny tillförordnad ordförande för Huddinge Hockey vill jag kort presentera mig. Men först av allt vill jag börja med att tacka Sonny Lundvall som har utfört uppdraget som ordförande på ett utomordentligt sätt. Jag har haft förmånen att ingå i Sonnys styrelse i mer än 10 år, men nu efter 17 år som ordförande, har Sonny blivit tvungen att kliva av på grund av sitt uppdrag i Hockeyallsvenskan. Ett jobb som tyvärr inte är förenligt med ett förtroendeuppdrag som ordförande i en enskild förening.

Jag heter Patrik Lindh och är 44 år. Många känner mig som “Putte” från min tid som målvakt i Huddinge Hockey, där jag spelade från 6 års ålder ända upp till A-laget. Jag har varit pojklagstränare i hockeyn och flicklagstränare i innebandyn. Min fru Susanne och jag har tre barn som alla varit aktiva i klubbens verksamhet. Vi bor i Stuvsta.

Jag har precis kommit tillbaka från ett fem år långt utlandsjobb. Jag tillträder ett uppdrag som VD för Värmdö Byggentreprenader den 1.a februari.

Huddinge Hockey är och har alltid varit en viktig del av mitt liv. Jag har varit med om stora framgångar i såväl ishockey som innebandy. Sportsligt är min övertygelse och därmed målsättning att representationslaget i ishockey ska hålla allsvensk nivå, och målsättningen för innebandyns representationslagär Elitserien - där vi nu ligger –och den nivån ska vi försöka hålla och utveckla.

Då det gäller ishockeyn har vi en bit kvar för att nå den position vi eftersträvar och där måste vi fortsätta att jobba målmedvetet ända från de yngsta lagen i klubben och hela vägen upp till juniornivå för att utveckla och hitta förutsättningar för att så länge som möjligt kunna behålla alla talanger vi får fram genom åren.

Ett sätt är (för Ishockey och Innebandy) tror jag, att följa och utveckla den “röda tråden”, att få alla inom klubben att jobba efter en gemensam modell som vi tror på och som vi av alla år av erfarenhet vet är framgångsrik. Samarbete och klubbens främsta är nyckelord.

Både för innebandyns och ishockeyns del är jag säker på att vi måste satsa på en ordentlig bredd i kombination med att vi i varje enskild årskull måste ligga i högsta serien för att stimulera engagemanget. För att vi som en relativt liten förening i skuggan av huvudstadens storklubbar ska lyckas i vår målsättning måste vi i slutänden bygga vår A-lags verksamhet på att få fram egna produkter från en bred verksamhet där vi tar till vara på alla typer av talanger - framtida spelare, ledarämnen och alla andra som kan bidra till att utveckla Huddinge Hockey.

Vi måste alla också hjälpas åt att attrahera sponsorer och publik att vilja stödja och satsa på Huddinge Hockey. Detta är en grundförutsättning för att vi med ett brett stöd och stabil ekonomi långsiktigt skall kunna förvalta våra traditioner och nå uppsatta mål.

Till slut vill jag lyfta fram alla våra duktiga ledare som lägger ner många timmars hårt arbete vecka ut och vecka in. De måste få allt vårt stöd och all tänkbar uppbackning för att våra barn skall få en god utbildning, en meningsfull fritid men också chansen och förutsättningarna för att bidra till att vi tillsammans når klubbens uppsatta mål och når de sportsliga framgångar vi eftersträvar.

Med vänlig hälsning Patrik Lindh Huddinge den 3/1-2012

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Red Tigers
Red Tigers
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10