Hem / Nyheter / Intervjuer / Intervjuer 2005/06 / Anders Adler

INTERVJUER

Anders Adler

2006-04-07

I säsongens första matchprogram i höstas sade Anders Adler, Huddinges lagkapten:

”Målet är helt klart att få spela samtliga matcher i vinter, ända till sista Kvalseriematchen i april. Alla jobbar för varandra och stämningen är på topp. Vi är ett lag med spelare som verkligen vill något.”

Det har gått mer än 6 månader sedan den intervjun gjordes, och nu är laget inte långt ifrån målet – att återta sin plats i HockeyAllsvenskan.

”Huddinge ska spela i allsvenskan, så är det bara.”

Adlers kännemärke, att kämpa till sista svettdroppen, genomsyrar hela laget och det har gett resultat. Vändningen senast mot Arboga visar att man aldrig ger upp.

Adler är naturligtvis mycket nöjd med lagets insatser i stort, men inte helt nöjd med vad han fått ut av sitt eget spel hittills:

”Jag behöver bli bättre tekniskt och bli vän med pucken. Ibland har jag gjort det litet för svårt för mig, precis som hela laget i förra matchen mot Hammarby. Gör man sex mål ska man vinna en hockeymatch, men vi slarvade för mycket då.”

Nu är det revansch som gäller och Huddinge är erkänt starkt på hemmaplan, så det är inget fel på självförtroendet efter tre raka segrar.

”Vi ska spela striktare, tajtare i försvaret ikväll, styra dom mer och få deras spel att stanna upp. Och vi får inte dra på oss onödiga utvisningar som senast mot Bajen. Vårt box play var inte heller bra i den matchen, men det har vi fått ordning på nu. Om vi håller farten uppe, så vinner vi.”

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10