Hem / Nyheter / Intervjuer / Intervjuer 2003/04 / Jonas Rådlund

INTERVJUER

Jonas Rådlund

2003-09-17

Brottning heter nyckeln till Huddinges styrka den här säsongen. Men helst inte på isen utan som en bra träningsmetod för att bygga styrka.

Huddinges lagkapten Jonas Rådlund är mycket nöjd med vårens och sommarens träning.
- Nyheten i år är att vi haft brottning två pass i veckan under en längre period. Det har verkligen gett resultat styrkemässigt. Vi har märkt det i närkamperna på träningsmatcherna. Men man måste ha en gräns mellan brottning som träning och brottning i matcher. Alla har väl kanske inte lärt sig det ännu...

Formen?
I seriepremiären kan Jonas och övriga Huddinge glädja sig åt ett skadefritt lag.
- Det är ett suget gäng. Vi tycker att det ska bli roligt att dra igång igen.

Publiktips?
- Få se vilka jag kan lyfta fram... nr. 9 Fredrik Johansson. Han var med lite förra säsongen, men kom in rätt sent. Kalgoum Monir är också intressant Övergången från junior till senior brukar ta lite tid. Här har vi lite äldre spelare ett ansvar, inte minst på träningarna.

Nyköping?
- Trots besparingar får Nyköping alltid ihop bra lag, inte minst på pappret...Dom har dom två duktiga letterna och två toppmålvakter. Men jag förstår inte riktigt varför Nyköping målvaktsvärvar från Brynäs när dom redan har en av Allsvenskans bästa målvakter.

Resultat?
- Vi ska vinna. Hemmaplan betyder mycket. Hade vi mött Nyköping nere hos dom i premiären hade jag inte haft samma förhoppningar.

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Red Tigers
Red Tigers
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10