Hockeyns dag i Björkängshallen

Tabelltvåan Huddinge är i allra högsta grad med i racet om den åtråvärda förstaplatsen i Allettan Södra och vidare spel i Hockeyettan Finalen. Efter 11 omgångar ligger stockholmarna tre poäng bakom serieledande Kristianstad. På onsdag är det derbydags då man tar emot Väsby hemma i Björkängshallen. I samband med matchen arrangerar Huddinge vad man kallar Hockeyns dag.

På gästlistan står b.la. Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg och damkronornas blivande förbundskapten Ylva Martinsen. Kvällen till ära bjuder Huddinge även på fri entré och ett antal andra aktiviteter i samband med matchen. Ett gyllene tillfälle att se härlig hockey i trevliga Björkängshallen.

Se vad Huddingeprofilen Mathias Franzén har att säga inför:

Det brukar bli tuffa och sevärda matcher när dessa lag ställs mot varandra. Hittills har lagen mötts tre gånger den här säsongen. Väsby vann första mötet i Vilundahallen sedan Johannes Sandberg avgjort i straffläggningen.
Huddinge vann sedan de två efterföljande matcherna med 4-3 i Björkängshallen samt 6-3 i Vilunda, och har således 2-1 i inbördes möten den här säsongen.

Återstår att se om Huddinge kan dryga ut head to head-statistiken och sätta press på serieledande Kristianstad, eller om Väsby kan kliva ikapp inbördes och avancera uppåt i tabellen!

Nedsläpp 19:00 nu på onsdag.