Hem / Nyheter / Assisterande tränare till U15 och U16

SENASTE NYTT

Assisterande tränare till U15 och U16

29 april 2018 18:27

Huddinge Hockey söker assisterande tränare till U15 och U16

Tjänsten: 

Huddinge Hockey söker ständigt nya duktiga medarbetare. Nu söker vi assisterande tränare som brinner för utbildning och utveckling som kan vara med och bidra till vår U15 och U16 verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans med huvudtränare där ni gemensamt lägger upp säsongen och träningsplanering för laget. Allt detta ska ske tillsammans med ungdomsansvarig för att säkerhetsställa att varje lag och tränare arbetar utefter de riktlinjer som svenska ishockeyförbundet satt upp samt klubbens egna riktlinjer/policys. 

Krav: 

Som ledare tror vi att du är lyhörd, trivs med att samarbeta, brinner för ishockey, har ett intresse för utbildning av ungdomar samt att du är bekväm med att ställa krav på personer i din omgivning. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som tränare alternativt har spelat ishockey i ett flertal år. 

All utbildning från ishockeyförbundet är meriterande och du som söker får gärna ha gått hela vägen upp till BU2/JS1 men det är inget krav. 

Vi erbjuder: 

* Chansen att få vara med och påverka hur ett ungdomslag bedrivs. 

* Kontunerliga uppföljningar och utbildningar internt. 

* Viss ersättning. 

* Utbildningsplan inom Svenska ishockeyförbundet regi. 

Ansökan: 

Vi tar gärna emot din ansökan på mail, i detta mail vill vi ha med ett CV samt ett kortare personligt brev där du beskriver dig själv både som person samt ledare. 

Alla som söker behöver innan anställning kunna visa upp ett utdrag ur polisens register (Tag den blanketten för Skola och omsorg när ni tager blankett på polisens hemsida). 

Länk till Blanketten finns här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Låter detta intressant? Sök redan idag då intervjuer sker löpande. Märk dit mail med ” Tränare U15” och det skicka till mikael.engdahl@huddingehockey.com 

Har du frågor så tveka inte att ringa eller maila till ungdomsansvarige Mickael Engdahl på mikael.engdahl@huddingehockey.com eller 070-2603508

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10