Hem / Nyheter / Arkiv / Artiklar 2007/08 / Anders ”Väggen” Karlsson har gått sin sista match

SENASTE NYTT

Anders ”Väggen” Karlsson har gått sin sista match

09 december 2011 15:35

Det är med enorm sorg och bestörtning som vi idag har fått budskapet om att Anders ”Väggen” Karlsson har gått bort efter en tids sjukdom.

Anders var en av de största spelarprofilerna som Huddinge Hockey någonsin haft. Med sina 11 säsonger och 321 matcher med vårt A-lag så är det endast sju spelare som gjort fler matcher för klubben. Vi är många som minns Anders fantastiska målvaktspel som var en starkt bidragande orsak till alla de sportsliga framgångar som klubben hade under de år Anders var aktiv som spelare. Huddinge Hockey hade alltid en stor plats i Anders hjärta och hans lojalitet mot klubben var orubblig. Trots att Anders under sin aktiva tid var en av landets bästa målvakter så valde Anders alltid att vara sitt Huddinge troget, han var en av de spelare som aldrig representerade någon annan klubb än Huddinge Hockey utan spelade i klubben från sitt första knatteskär till sitt sista. Förutom visst spel med klubbens veteranlag så gjorde Anders sitt sista stora idrottsliga framträdande för klubben vid jubileumsmatchen i samband med klubbens 50-års firande tillsammans med alla andra storheter som fostrats i klubben. Efter sin aktiva spelarkarriär gjorde Anders en civil karriär då han under ganska många år bodde i Småland och kunde då inte aktivt vara med och stödja klubben. När han sedan återvände till Stockholmsområdet så valde han omedelbart att ställa sina kunskaper till klubbens förfogande och har sedan dess varit en mycket kunnig och uppskattad styrelsemedlem.

I denna stund av sorg och saknad går våra tankar naturligtvis inte bara till Anders utan också till hans familj och nära och kära.

Det bästa vi kan göra i denna svåra situation är att målmedvetet fortsatta att bedriva Huddinge Hockeys verksamhet på ett framgångsrikt sätt, för det är vad Anders ”Väggen” Karlsson skulle ha velat.

Huddinge Hockeys styrelse och kansli

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Red Tigers
Red Tigers
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10