Hem / Nyheter / Arkiv / Artiklar 2003/04 / Tommy Tomth inför fortsättningsserien

SENASTE NYTT

Tommy Tomth inför fortsättningsserien

09 december 2011 15:35

- Tät serie. Det behövs inte många poäng för att vi ska komma ikapp och förbi. Anfallsspelet behärskar vi. Det är det hårda jobbet i försvarsarbetet vi ska koncentrera oss på.

Tommy Tomth är laddad inför Fortsättningsserien som startar den 11 januari. Juluppehållets träning har handlat om att få upp styrkan och konditionsvärdena igen.
- Vi har kört ganska hårt och nu ska vi börja spela ihop oss. Det är match på lördag kl. 16 mot Västerås.

När Tommy summerar hösten 2003 är han inte helt nöjd.
- Jag hade förväntningar på högre placering. Men vi hade en del otur med skadade nyckelspelare och det visade sig betyda mycket-negativt sett-för de unga spelarna. Så fort vi fick tillbaka till exempel Leinonen spelade vi stundtals riktigt bra hockey.

Tommy går utanför "egna" serien en stund och tittar till Superallsvenskan.
- Hammarby får det nog svårt. Det enda lag jag tror på är Skellefteå. Steget mellan Superallsvenskans topp och Eltiseriens botten är fortfarande för stort. Det är bara att se hur SSK och MIF plockar poäng nu.

Tillbaka till Fortsättningsserien.
- Det är tätt och alla kan ta poäng. Men det kan vi också. Det är egentligen bara Boden vi haft riktigt svårt för. Piteå som var närmast Superallsvensk plats kan vi slå och detvar vi som satte käppar i hjulet för Nyköping. Almtuna får vi se upp med. Dom har kommit starkt.

Vi breddar resonemanget och pratar om systemet med "lånespelare",
- Helt fel att ha öppet till den sista januari. Det borde låsas redan i början av oktober. Jag tycker att det är en form av ekonomisk doping för de lag som har råd. För oss är det inte aktuellt.

- Kvaliteten i försvarsspelet finns och vi måste alltså bli bättre bakåt och se till att släppa in färre mål. Det är alla medvetna om. Jag tror nog att vi kan ha samma goda utveckling som vi hade förra året.

Det kan nog bli en God fortsättning i Fortsättningsserien för Huddinge!

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Red Tigers
Red Tigers
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10