Hem / Nyheter / Är du vår nästa medarbetare?

SENASTE NYTT

Är du vår nästa medarbetare?

05 februari 2018 16:14

Huddinge Hockey Ungdomsansvarig

Huddinge Hockey är en av de ledande ungdomsföreningarna inom ishockey och innebandy i Sverige. Ishockeylaget har funnits sedan 1950 och utbildat många hockeyprofiler, Under säsongen 2014-2015 var Huddinge Hockey den föreningen som fostrat de flesta aktiva elitspelarna i Sverige. Huddinges ambition är att förbli en av de bästa ungdomsföreningarna och talangutvecklarna i Sverige. Nu söker vi dig som vill vara med oss på denna resa, vi är talangfabriken! 

Tjänsten

I rollen som Ungdomsansvarig ingår ett övergripande ansvar för ungdomsverksamheten från hockeyskola till och med U16. Som ungdomsansvarig har du alltså det yttersta ansvaret över hur Huddinge Hockeys ungdomsverksamhet bedrivs. I detta arbete kommer det ingå daglig kontakt med tränare, lagledare, spelare och föräldrar. Du behöver vara bekväm med att leda, utbilda, kommunicera och säkerhetsställa kvalitén av tränare och verksamheten som lagen bedriver. För att kunna utföra denna tjänst på bästa sätt kommer en viss arbetstid förläggas under kvällstid och helg.

Du kommer även fungera som klubbens kontakt gentemot förbundet vilket innebär att du hanterar utskick från förbundet samt eventuell annan kontakt som krävs vid till exempel lottning av serier, övergångar eller disciplinärenden. I rollen som ungdomsansvarig är du även klubbens kontakt med Huddinge Kommun gällande istider och ungdomsfrågor.  Administrativa arbetsuppgifter så som istidsschemaläggning, planering kring olika camper ingår också i denna tjänst. 

Du kommer även uppmuntras att komma med egna idéer om hur ungdomsverksamheten kan förbättras och utvecklas, självfallet behöver dessa idéer ligga i linje med Huddinge Hockeys värderingar.

 

Kvalifikationer

Som person behöver du vara bekväm med att leda och följa upp andra människor och deras arbete, du är ytterst ansvarig över Huddinge Hockeys ungdomsverksamhet vilket kommer innebära att du behöver vara en skicklig medlare och problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbeten inom ishockey men det är absolut inget krav. Det absolut viktigaste är att du är en person som gillar att arbeta operativt, trivs med ansvar, har egna idéer och ser lösningar i problem. 

 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med B3P, alla frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten hänvisar vi därav till Alexander Ytterberg på alexander@b3p.se

Vi på B3P tar emot ansökningar på vår hemsida www.b3p.se/lediga-jobb under fliken lediga jobb. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut.

Rss Skriv ut
Senaste match
Huddinge IK
4:a
Kvalserien
Säsongen 2017/18
Hall of fame. Micke Johansson
Hall of fame. Micke Johansson
Säsongen 2017/18
Säsongen 2017/18
Red Tigers
Red Tigers
Huddinge Hockey
Nyheter
05 juni 2018 06:58
01 juni 2018 15:39
31 maj 2018 11:10